Vařím. Ráda vařím. Už spoustu let. Jsem ráda, když moje kuchyně je centrem domova. Živým, voňavým, tepajícím. Vařím ráda s…
Amarant (laskavec) je velmi ceněná rostlina, semínka obsahují mnoho vitamínů, ze všech obilovin obsahují nejvíce proteinů, velmi mnoho vlákniny i…
Přiznávám, mám ráda drobné předkrmy, které lahodí oku. Toto může být jeden z nich. Voní po orientu. Co se týče…
V článku o výrobě labnehu (labanu) jsem psala o různých možnostech podávání čerstvého sýra. Sýr můžeme po našem způsobu mazat…
volně k dispozici pro osobní účely budu ráda, když mi dáte vědět, zda je pro vás takto použitelný :)
Vzhledem k tomu, že mě v nejbližší době čeká jistá, řekněme velmi překvapivá zkušenost, doplňuji blog o další z domácích…
Dlouho slibovaný postup je konečně tady. Jde v podstatě o variantu polotvrdého domácího sýra. tvaroh v kostce nebo i vaničkový…
Dolmades se mohou připravovat s masem i bez, každopádně jsou vždy fajn způsobem, jak zpracovat přebytečnou vařenou rýži. Třeba jako zrovna…
Mám ráda luštěniny, různorodost jejich tvarů, barev i chutí. Vždy jich vařím větší množství najednou (lze i v tlakovém hrnci),…