V článku o výrobě labnehu (labanu) jsem psala o různých možnostech podávání čerstvého sýra.
Sýr můžeme po našem způsobu mazat na chléb či pečivo a používat podobně jako lučinu či žervé.
Můžeme ho také po způsobu zemí Středního východu, odkud pochází, servírovat na misce přelitý olivovým olejem.
Velice atraktivní variantou jsou kuličky ze sýra labneh (labneh makbouseh), které poslouží jako nevšední předkrm nebo chuťovka.
Kurz Podzimní věnečky v Národním muzeu je kurz, který vás bude bavit! Je mimořádný tématem…
Namalovat podzimní list akvarelem může být snazší, než se na první pohled zdá. I když…
Líbí se vám lehkost vodovek a přemýšlíte, jak by vypadala malba na textil akvarelem? Namalujte…
Protože se mně stále častěji ptáte, jestli budu učit i někde jinde než v Praze…
Super-granulující akvarelové barvy Horadam. Mistrovská řada akvarelů německé značky Schmincke. Stojí za to je vyzkoušet,…
Říkáte si, jaké by to asi bylo mít čas jen pro sebe? Ponořit se do…