Voňavá, hladivá, jako malá jsem jí byla schopná sníst i čtyři talíře (!) a to jsem nikdy nebyla veliký jedlík.
V naší rodině jí nejdříve vařila babička Božka, která pocházela z rodiny řezníků z Poličky,
od ní se jí naučila moje maminka, když se přivdala do rodiny,
a teď jí vařím já. (A budu ráda, když jí třeba bude vařit i moje dcerka nebo syn…)
Vařím jí s mlékem nebo i smetanou, podle nálady a příležitosti, nikdy v ní ale nechybí kopr, houby (žampiony nestačí!!), brambory a vajíčko. (podrobný recept dodám)
Kurz Podzimní věnečky v Národním muzeu je kurz, který vás bude bavit! Je mimořádný tématem…
Namalovat podzimní list akvarelem může být snazší, než se na první pohled zdá. I když…
Líbí se vám lehkost vodovek a přemýšlíte, jak by vypadala malba na textil akvarelem? Namalujte…
Protože se mně stále častěji ptáte, jestli budu učit i někde jinde než v Praze…
Super-granulující akvarelové barvy Horadam. Mistrovská řada akvarelů německé značky Schmincke. Stojí za to je vyzkoušet,…
Říkáte si, jaké by to asi bylo mít čas jen pro sebe? Ponořit se do…